Her geçen gün büyüyen ve gelişen Yalova’da yemek sektörüne yeni bir soluk getirmeyi planlayan ARIN Catering hizmete açıldı. ARIN Catering’in açılışına Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve  çok sayıda misafir katıldı.

ARIN Catering sahibi Serkan Arın, 2009 yılından bu yana yurtdışı ve yurtiçi olmak üzere catering sektörün de yönetici olarak bulunduğunu belirterek bu sürede edindiği tecrübelerle kendi firmasını oluşturduğunu kaydetti. Arın,”  Sektöre ilk olarak yurtdışında öğünlük  altı bine yaklaşan yemek çıkaran bir firmada başladım. Daha sonra yurtiçi diğer firmalarda yönetici olarak görev aldım. Edindiğim deneyim ve ufkumun genişliğine inandığım zaman ARIN Catering’i kurmaya karar verdim. Yalova’da hizmet kalitemiz ve pazarlama stratejimizle bu sektörde Yalova’ya yeni bir soluk getirmeyi planlıyoruz. 230 metrekarelik tesisimizde 120 metrekare üretim alanımız yani mutfağımız bulunmakta. Geriye kalan 110 metrekarede de yerinde hizmet alanımız olacak. Şuan için 8 personelle hizmet veriyoruz. Şuan için çok yeni bir firma olduğumuz için elit birkaç müşterimize 100’ün üzerinde öğün yemekle hizmet veriyoruz. Bu rakam her geçen gün kalitemizin ışında daha da artacaktır. Total olarak 2000 kişiye kadar da hizmet verebiliriz. ARIN Catering olarak Yalova’da var olan ve insanları korkutmuş yemek sektörünün dışında hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti esas alan hizmet anlayışımızla bu sektöre yeni bir soluk getireceğiz” dedi.

 

Serkan Arın,  kendisine çıktığı bu yolda destek olan başta eşi Semra Arın’a  ve dostlarına teşekkürlerini sunarak ARIN Catering’in bu destekler sayesinde her geçen gün büyüyerek daha da güçleneceğini kaydetti.