İlk olarak mikrofonu eline alan MHP Yalova İl Başkanı Mehmet Necati Vural, herkesi selamladıktan sonra; “Milliyetçi Hareket Partisi aday göstermiyor diye algı siyaseti yapılmaktadır. Aday göstereceğimizi her zaman söyledik. Aksi bir durum olsaydı, zaten kamuoyuna bildirirdik. Aday Adaylarımız arasından Murat Arslanhan’da karar kıldık. Genel Merkezimiz de onayladı. Yalova Belediye Başkan Adayımız Murat Arslanhan’dır, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Arslanhan; “Kendini milliyetçi hisseden herkesi yanımıza bekliyoruz”

MHP İl Başkanı Vural’dan sonra mikrofonu alan Arslanhan; “Bizim aday tanıtmaya ihtiyacımız yok. Bunu belirleyelim önce. Bu bir sefere çıkış, yola çıkış toplantısıdır. Bu bir; ülkücü hareketin gücünü basın aracılığı ile Yalova’ya duyurma toplantısıdır. Her kafadan bir ses çıktı. Aday göstermeyeceğimiz söylendi, ittifak yapacağımız söylendi. Onlara diyoruz ki; herkes konuşur, Milliyetçi Hareket Partisi icraat yapar. Biliyoruz ki herkes bu vakitten sonra ister kırgın olsun, ister kızgın olsun Yalova Belediyesi’ni MHP’ye kazandırmak için elinden geleni yapacaktır. Tüm ülkücüler olarak tek çatı altında toplanacağımıza eminim. Kendini milliyetçi hisseden herkesi yanımıza bekliyoruz” dedi.

Arslanhan; “Değişim ve dönüşüm gerekli”

Sadece Milliyetçi Hareket Partisi’ne değil, tüm partilere gönül vermiş insanlardan destek almak istediklerini belirten Arslanhan; “Diğer partilerdeki ağabeylerimiz yıllardır bu işin içindeler. Ancak yapabildikleri bu kadar, hayata geçen bir şey yok. İşte şimdi hayata geçirme vakti, işte şimdi icraat vakti. Şimdi değişim zamanıdır, Şimdi MHP zamanıdır ve bu artık zorunludur. Kökten bir değişim gerekli ki biz yeni kadromuzla dönüşümü sağlayalım. Şunun sözünü şimdiden veriyorum; Adil olacağız, dürüst olacağız ve israf etmeyeceğiz. Buna kesinlikle emin olabilirsiniz. Kişisel rant için yanımızda olan varsa hemen vazgeçsin” ifadelerinde bulundu.

Arslanhan; ”Büyüklerin doyumsuzluğu, küçüklerin hayallerini çalıyor”

Arslanhan, son olarak; “Büyüklerin doyumsuzluğu, küçüklerin hayallerini çalmakta. İşsizliği azaltmak ve yatırımcıyı Yalova’ya çekmek için bir komisyon kurmak zorundayız ve kuracağız da. Biz bunların üzerine gideceğiz. Üretken bir belediyeci olacağız, her derde çözüm arayacağız. Ben inanıyorum ki; Yalova’yı düşünen, çocuğunun geleceğini düşünen, kendi geleceğini düşünen herkes yanımızda yer alacaktır. Artık icraat zamanı diyoruz ve desteğinizi bekliyoruz“ diyerek konuşmasını bitirdi.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Öztürk