Uzun yıllardır Atakent Hastanesinde birçok pozisyonunda görev alıp hastanenin yeni yerleşkesinin de kurulumunu gerçekleştiren ve 2018 yılından bu yana Genel Müdürlük pozisyonunda görev alan Op. Dr. İlyas Şahin, çok sevdiği doktorluk mesleğine geri dönmek isteğinden kaynaklı görevinden ayrıldı. Op. Dr. İlyas Şahin mesleki faaliyetlerine devam etmenin yanı sıra Özel Atakent Hastanesi’ne dışarıdan danışmanlık hizmeti vermeye devam edecek.

Yeni Genel Müdür Yaşar Genç, sağlık sektöründe farklı alanlarda, önemli pozisyonlarda, başarılı projelere imza atmış, 2000 yılından itibaren sağlık sektörünün içerisinde faal olarak görev yaparak; sektörün önde gelen markalarının büyük çaplı operasyonlarında yer aldı.

Medicalpark, Memorial, Universal Sağlık Yatırımları Holding, Yeditepe Üniversite Hastanesi gibi kurumlarda uzun yıllar önemli pozisyonlarda yöneticilik yapmış olan Yaşar Genç, Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık İşletmeleri Yönetimi Bölümü’nden yüksek lisans derecesine sahip.

Daima kaliteli sağlık hizmeti

Özel Atakent Hastanesi konu hakkında yapılan açıklamada, “2008 yılında başlayan, hastanemizin ‘daima kaliteli sağlık hizmeti’ vermeyi hedeflemekte olup bu yolculuğunda, ailemize yepyeni bir isim katarak enerjimizi yeniliyor ve güçleniyoruz.

Bu doğrultuda bir önceki Özel Atakent Genel Müdürümüz Op. Dr. İlyas Şahin’e görev süresinde hastanemize verdiği hizmetleri için kendilerine teşekkür ederken, yeni Genel Müdürümüz Yaşar Genç’e, ‘Hoş geldin’ diyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.