TOKİ tarafından yapılması planlanan projenin, Kazımiye bölgesinde yapılacağını ve proje kapsamında 304 adet konut, 4 dükkân ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin de yapılacağını aktaran Başkan Bağatar, “Sayın Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’la yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ilimize toplam 1000 adet TOKİ konutu kazandırmayı planlamaktayız” dedi.

“1000 konut yapımı için tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır”

İlk etapta 300 konutun kurası çekilmiş ve vatandaşlar beklemeye başlamıştı. Belediye ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekibiyle birlikte yaptıkları arazi geliştirme çalışmaları neticesinde aynı bölgede projenin devamını getirebilmek ve vatandaşlara çok daha fazla ucuz konut imkânı sağlayabilmek için aylardır çalıştıklarını belirten Başkan Muğlim Bağatar, “Özellikle inşaat birim fiyatlarının yükseldiği şu günlerde vatandaşlarımızın daha ekonomik şartlarda konut sahibi olabilmeleri için gerekli adımları atmış bulunmaktayız.

Etap etap öncelikle 300 konut, ardından tekrar 300 konut ve sonrasında 400 konut olmak üzere toplam 1000 konut yapımı için tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır. İlimize hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.