Genciyle yaşlısıyla 7’den 70’e herkesin seferber olarak hain saldırıya karşı şanlı bir direniş gösterdiğini vurgulayan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, ‘‘Milletin huzuruna, ülkemizin bütünlüğüne, devletin varlığına kasteden 15 Temmuz darbe girişiminin 3.yıl dönümündeyiz.

  Yarım asra yakın bir sürede; milletimizin dinî hissiyatını istismar ederek emperyalizmin hizmetinde faaliyet gösterenler; iradelerini, vicdanlarını karanlık mahfillere kiralayarak, istismar ettikleri bu milletin geleceğine kastetmeye kalkıştılar.

  Genciyle, yaşlısıyla bütün bir millet; emrinde olan askeriyle, polisiyle beraber bu hain saldırıya karşı şanlı bir direniş gösterdi.

  Yüce Allah, güvenlik güçlerimizin kudret ve metanetini arttırsın, güçlü kılsın. Milletimizin birlik ve beraberliğini daim etsin. Coğrafyamızda mazlumların ümidi ve sığınağı olan devletimizi ilelebet payidar kılsın.

  15 Temmuz milli birlik ve beraberlik günümüzü kutlar ülkemizin birliği ve dirliği uğruna, hayatlarını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum.

  15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı bir milletin zaferidir’’ ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: Oğuzhan Erduran