HABER: Abdullah Bozkurt

Bakan Kasapoğlu sırasıyla Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi, AK Parti Yalova İl Başkanlığı, Yalova Şehir Stadı, Yalova Gençlik Merkezi, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çiftlikköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu’nun Yalova ziyaretinde, Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü eşlik etti.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, sosyal medya hesabından ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda, “Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'nun belediyemizi ziyareti sonrasında il protokolümüz ile birlikte Partimizin İl Başkanlığına, esnafımız ve halkımızı selamlayarak yürüdük. Gençlik kollarımıza ait stantta duraklayarak verdiğimiz fotoğraf sonrasında il başkanlığımızda basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunduk.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Mustafa Tutuk “Bugün gündemimiz geleceğimiz olan gençlerimiz ve spora olan kentimizdeki yatırımlardı. Sayın Bakanımızın teşrifleri ile spor komplekslerimizi, gençlik merkezimizi ve yurt inşaatını gezerek incelemelerde bulunurken deprem anıtına da giderek yaptığımız yenileme çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik.”

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, ziyaret sonrası gerçekleştirdiği paylaşımda, “Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu ile duraklarımızın arasında Yalova Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi de vardı. Yalovaspor futbolcularıyla bir araya geldik, şehrimizin gençleriyle spor ve etkinlikler üzerine konuştuk.” Açıklaması yaptı.