Yalova’da, Ekim ayı sonu itibariyle yapılması planlanan, ‘Sosyal Medya’nın Günümüzdeki Etkileri’ semineri öncesi Yalova’ya gelen Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Kadir Akarkaya, Yalova Valiliği’nde Vali Esengül Civelek’le görüştü.

    Düzenlenecek seminer hakkında kendileriyle fikir alışverişinde bulunan Akarkaya, ‘Yalova Valisi Esengül Civelek ve Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkan’ından bu etkinliğin Yalova’da yapılması hususunda destek istedim. Sayın Civelek, bu organizasyonla ilgili destek sözü verdi.

   Aynı konuyu Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’la Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nde görüştük. Yapılacak olan seminerde sponsor olacak firmalar ve etkinlikte rol alacak kurumlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’la da görüşüp bu sempozyumun yapılacağı yer ve tarih konusunu netleştirmeyi planlıyoruz. Amacımız sosyal medyanın hayatımızdaki olumlu-olumsuz yönleri hakkında konunun uzmanları tarafından verilecek bilgiler ile Yalovalılara sosyal medya gerçeğini anlatmaktadır’ dedi.

       Akarkaya, ‘Sosyal Medyanın Günümüzdeki Etkileri” konulu etkinliğinde, Facebook, twitter, friendfeed, google plus, youtube ve diğer sosyal ağlar, sosyal medyanın faydaları, zararları, sosyal medyanın ne olduğu, sosyal medya planlaması, facebook, twitter etkin kullanımı, sosyal medya reklam mecralarının etkinliği, sosyal medyada neden yer alınması gerektiği, bireylerin düşünce özgürlüğüne katkısı, gençler, toplum kesimleri açısından önemi, seminerde ele alınacak’ diye konuştu.

    Yaptığı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akarkaya, bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerini belirten Yalova Valisi Esengül Civelek ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Ayhan Polat’a  teşekkür etti.

Haber Foto: Gamze Yüksel