Hacı Bektaş Veli Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Koçal’a teşekkür ederek, “Sizler desteğinizin her zaman yanımızda olduğunu bizlere hissettiriyorsunuz. Derneğimize yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı tüm üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz. İhtiyaç duyduğumuz her konuda imkanlarınız dahilinde bizlere yardımcı oluyorsunuz” dediler.
    Ankara’da yapılan bir toplantı nedeniyle gerçekleşen etkinliğe katılamadığını belirten Koçal, “STK’lara elimizden geldiğince imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya özen gösteriyoruz. Sizler üyelerinize dolayısıyla halkımıza hizmet ediyorsunuz. Bizlerin de görevi halkımıza hizmet etmek bu nedenle toplumun genelini ilgilendiren konularda daima yardımcınız olmaya hazırız” dedi.
   Yalova’da yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Koçal, “Kentimiz de önemli iki merkez oluşmakta. Biri Üniversite diğeri de İsmetpaşa Mahallesi ile Kirazlı arasında oluşturulan alan. Burada sağlık ve eğitim kompleksleri yer alacak. Liseler bir yere toplanacak. 400 yataklı hastahane yapılacak. Körfez köprüsünün yapımı ile kent nüfusumuzun en az ikiye katlanacağını ön görmekteyiz ve planlamalarımızı bu şekilde yapmaktayız” dedi.