Amatör Sporların Daima Destekçisiyiz

AcarsporBaşkanı Mehmet Ali Uzman ve yönetim kurulu üyeleri de Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek kulüpteki yaş kategorilerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.  Alt yapının Türk sporu için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Koçal “Yalovalı gençlerimizim ülke genelinde ve uluslar arası arenalarda boy gösterebilmesi için amatör sporun her braşının daima destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Kent Konseyi Yönetiminden Başsağlığı Ziyareti

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek babası Merhum Turan Koçal’ın vefatından dolayı başsağlığı dilediler. Kent Konseyi yönetimi olarak toplu bir ziyaret gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini belirten Yalova Kent Konseyi Başkanı Ömer Fitoz, ziyaret sırasında Kent Konseyi tarafından yapılan faaliyetler hakkında Başkan Koçal’a bilgilendirme de yaptı.

 

TEMAD ve Muharip Gaziler ’den Teşekkür Ziyareti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Yalova şubesi Başkanı Rıdvan Tayhan ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Koçal’ı ziyaret ederek yapılan çalışmaları anlattılar. Derneğin üyelerinin güncellendiğini ve 250 faal üye bulunduğunu belirten TEMAD Yalova Şubesi Başkanı Rıdvan Tayhan; “Üye sayısı bakımından Türkiye genelinde iyi bir sıradayız. İl dışından şehrimize üniversite eğitimi almaya gelen TEMAD üye çocuklarına burs imkânı sağladık. Hatıra ormanımızı oluşturduk. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. Tayhan, yönetim kurulu adına Başkan Koçal’a teşekkür ederek çini hediye etti. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi Başkanı Rıdvan Tayhan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner ve yönetim kurulu üyeleri de Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında çalışmalar hakkında bilgiler veren Güner; “ 4 ay önce üye sayımız 60’dı. Bugün yaptığımız çalışmalar sonucunda 93 üyemiz var. Valiliğimizin ve Belediyemizin katkılarıyla gazi elbiselerimiz yenilendi. Çanakkale ve Kocadere şehitlerini anma etkinliklerini dernek üyelerimizle beraber katıldık. Siz de Gazi torunu olduğunuz için fahri üye belgenizi takdim etmek istiyoruz” dedi. Şakir Güner ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Koçal, üye belgesini teslim alarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Üniversiteli Öğrencilerden Başkan Koçal’a Davet

Yalova Üniversitesi’nde öğretim gören Yalova Mostar Gençlik Gönüllüleri üyeleri de Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular. Üniversite bünyesinde öğrencilere yönelik sosyal organizasyonlar düzenlediklerini belirten üyeler önümüzdeki günlerde düzenlenecek etkinliklere Başkan Koçal’ı davet etmek istediklerini belirttiler. Şehir dışı programının olmaması halinde davet edilen bütün faaliyetlere katılmaya çalıştığını ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Toplumsal bir çalışma yapıyorsunuz. Allah kolaylık versin, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

“İstanbul’da Başarılar”

Yalova Musıki DerneğiDerneği Başkanı Faruk Ömer Öskan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Koçal’a ziyarette bulunarak Türkiye genelinde 300 derneğin arasında ilk 10’a kaldıklarını ve Haziran ayında İstanbul’da 10 ekip arasından yarışmaya katılacaklarını belirttiler. Öskan, müzik eğitimi verme konusunda ciddi bir çalışma başlatacaklarını belirterek, müzik akademisinde genç yaştan itibaren öğrenciler yetiştirmeyi planladıklarını söylediler. Dernek yönetiminin düşüncelerinin şehre müzikal katkı yapacağını ifade eden Başkan Koçal, “Kentimizin adının ülke genelinde hangi branşta olursa olsun duyurulması bizleri gururlandırıyor. İstanbul’daki yarışmadan da inanıyorum ki başarı ile döneceksiniz. Yarışmaya katılacak olan tüm müzisyenlere başarılar diliyorum” dedi.

 

77 Motosiklet Derneği ‘nden Nezaket Ziyareti

77 Motosiklet Derneği Başkanı Serkan Akın ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yakup Koçal’ı ziyaret ederek çalışmalarını değerlendirdiler.  Yaklaşık 8 senedir aktif olarak bu tür çalışmalarla ilgileniyoruz diyen Serkan Akın; “Geçen sene resmi olarak kendi derneğimizi kurduk. Yurtiçi ve yurtdışı çeşitli derneklerle temas halindeyiz. Ortak etkinlikler düzenliyoruz. Yalova’da en iyi çalışmayı yapmak için fikir alışverişi yapıyoruz” dedi.