Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yayınladığı mesajda, vatandaşların af ve arınma anlamına gelen Berat Kandilini kutladı.

Oral ; “Berat bizler için büyük bir fırsat”

Başkan Oral mesajında şunları dile getirdi: “ Bu gece Müslümanlar, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları ve Yüce Allah’ın sonsuz rahmeti için avuç açıp dua edecek.

Dua ederken kendimiz dışında ülkemiz, milletimiz, İslam Alemi ve insanlığın unutulmaması gerekmektedir, Böyle mübarek gün ve geceler, Kur’an’la buluşma, Hz. Peygamberin evrensel öğütlerine kulak verme ve O’nun sünneti ile hayat bulma fırsatlarıdır. Bu mübarek gecelerin bize sunduğu manevi iklimde beratımızı almamızı diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın, Berat Kandili’ni tebrik ediyor, İslam Alemi’nin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını, başta ilçemiz ve İlimizde olmak üzere bütün İslam Alemi’nin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını temenni ediyorum”dedi.