Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen törene; Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik, AK Parti Yalova Milletvekilli Ahmet Büyükgümüş, CHP Yalova Milletvekilli Özcan Özel, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz, Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile siyasi parti temsilcileri, kamu kurumu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Paşakent Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Yuvası, Milli Piyango Rehabilitasyon Merkezi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ve Yalova Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti.

Başkan Salman, mesaileri başındaki memur ve çalışanların bayramını kutladı

Başkan Vefa Salman, Yalova Zabıta Müdürlüğü ile Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü Kurban Bayramı vesilesiyle ziyaret etti. Görevi başında olan zabıta memurları ve itfaiye memurları ile çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan Başkan Salman, kendilerine kolaylıklar diledi.

Şehit ailesi ziyaret edildi

2003 yılında şehit olan Nizamettin Özbek’in, eşi Abide Özbek ve kızı Hilal Özbek’i de Yalova Valisi Muammer Erol ve protokol üyeleri ile ziyaret eden Başkan Salman, ailenin bayramını kutladı. Salman, “Şehidimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.