Performanslarını sergileyen oyuncular seyircilerden tam not aldı. Kahkahanın ve eğlencenin bir dakika bile kesilmediği oyun sonrası Tiyatro BSG’den Cihad Keskin, Ezgi Doğan, Feyza Nur Keskin ve Buğrahan Haydaroğlu, 4 gün sürecek festival için İzmir’den ayrıldı.

  URLA’DA SAHNE ALDILAR

 Festival süresince Urla’daki 7 köy ve 4 yerleşim yerinde sahne alan oyuncular büyük beğeni topladı. 1000’in üzerinde seyirciye hitap eden ekip katılımcı tiyatro ekipleriyle çeşitli tiyatro oyunlarında, panellerde ve atölyelerde kendini geliştirme imkânı da yakaladı. Festivale konuk olarak gelen usta oyuncu Haluk Bilginer, Ragıp Yavuz, Haluk Işık, Yaşar Gündem, Nimet Erdem, Semih Çelenk, Gürol Tombul, Orçun Masatçı ve Zafer Gecegörür gibi önemli isimlerle tanışma  şansı yakalayan oyuncular festivalin çok iyi geçtiğini ve Yalova’yı en güzel şekilde temsil ettiklerine inandıklarını dile getirdiler.

Festivalin kapanışındaki Suavi konserinden hemen önce sahneye çıkarak seyircilere performans sergileyen BSG, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu’ndan teşekkür plaketi de aldı.

Gecenin sonunda Mahşer-i Cümbüş Kontratak ekibiyle birlikte doğaçlama bir performans sergileyen Tiyatro BSG burada da seyircilerden büyük alkış topladı.

“Mart ayının sonlarında kurulmuş olmamıza rağmen bu kadar kısa zamana bu kadar çok oyun sığdırıp bu kadar çok seyirciye ulaşmamız ve 3.Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali’nde Yalova’yı başarıyla temsil etmemiz bizim için büyük bir gurur kaynağı” diyen oyunun yazarı ve yönetmeni Cihad Keskin, Yalova’ya kültür sanat anlamında katkı sağlayacak projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini de belirtti.

 HER YOL PARİS YENİDEN

 Festival dönüşünde hazırlıkları hızlandıran Tiyatro BSG, 25 Haziran’da sahneledikleri oyuna gelen yoğun istek üzerine 5 Temmuz’da yeniden sahneye çıkacak.

Cihad Keskin, Eyüp Akyol, Buğrahan Haydaroğlu, Feyza Nur Keskin, Ezgi Doğan, Neslihan Solak, Volkan Solak, Emre Solak, Tunç Tanrıverdi ve Kardelen Yılmaz’ın görev alacağı, Cihad Keskin tarafından yazılıp yönetilen “Her Yol Paris”le, 5 Temmuz 2013 Cuma akşamı saat 19.00’da Yalova Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde seyircilerle buluşacak.