3 Eylül Perşembe günü Faruk Aydın’ın sahne aldığı konserler, 4 Eylül Cuma günü; Neşat Aydın, Ahmet Aydın, Yeşim Civelek, Gökhan Kaya, Cafer Temirci, Gamze Şen ve Yaşar Gülcer ile devam etti. 5 Eylül Pazar günü ise Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Resul Dindar konseri ile 23. Kadırga Şenliği’nin açılışı gerçekleştirildi. 

Şenliklere; Vali  Muammer Erol , AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, MHP Yalova il Başkanı Namık Öz, MHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Osman Kandemir ve MHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Yaşar Boz katıldı.

11 Eylül Cumartesi günü Sebihan Altunay konseriyle sona erecek olan şenlik hakkında değerlendirmede bulunan Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan, “Festival alanımıza gelerek bizleri onurlandırıp, her daim yanımızda olan değerli konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.