Milletvekili Coşkun,  ‘Tatil nedir bilmeden, durmadan ve yorulmadan güzel Yalova’mız için çalıştık, koştuk ve koşmaya da devam edeceğiz, “T.B.M.M.’de yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. 2.5 ay boyunca güzel Yalova’mıza hizmet etmek için koştuk. Bir taraftan değerli hemşerilerimle sevgi bağlarını kuvvetlendirirken diğer tarafından Yalova’mızın ihtiyacı olan hizmet ve yatırımları takip etmek yeni ihtiyaçları tespit etmek, Yalova’mızın refah seviyesini yükseltmek ve layık olduğu yere taşımak için gece gündüz çalıştık. Armutlu’dan Altınova’ya kadar ilimizi taradık sevgi gördük ilgi gördük talep ve istekleri dinledik. Herkesi dinlemeye herkesin görüşüne saygı göstermeye çalıştık velhasıl nasıl geçtiğini anlayamadığımız bir yaz geçirdik değerli hemşerilerimle olmak, hiç durmadan yaz ayları boyunca Yalova’mıza hizmet etmek gerçekten çok güzeldi.

Partimizin İl başkanından mahalle sorumlusuna kadar bütün çalışanlarına, Belediye başkanları ve meclis üyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza başta büyük gayretle ilimize hizmet eden Sayın Valimize ve çok değerli bürokrat arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Herkese teşekkür ederken benimle beraber gece gündüz koşan haber yapan haber yakalayan takip eden biz siyasilere destek ve uyarı görevi yapan önemli bir kamu görevi yapan değerli fedakâr basınımıza muhabirlerine yöneticilerine ve sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Tabi yine en büyük teşekkürü hizmetin en iyisine layık olan sevgili Yalovalı hemşerilerime gönderiyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonrada hafta içi Meclis çalışmalarında hafta sonu da yine Yalova’mızda halkımızla beraber olacağım. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayım’ Dedi.

      Coşkun,  “Başbakan’ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Pazartesi günü yaptığı demokrasi açılım paketi açıklaması ile demokrasinin önündeki engellerin kaldırılması yönünde Hükümetlerimizin ve Partimizin kesin tavrı ve kararlığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bunun bir süreç olduğunu ve ne ilk ne de son olduğunu sık sık ifade ederek bu konuda istikrarla başka adımların da atılacağını söylemiştir. İnsanın olduğu yerde ihtiyaçlar bitmez, bugünkü ihtiyaçlar karşılansa yeni ihtiyaçlar ortaya çıkar. Bu süreklilik yaşamın doğasında vardır.

Fakat, Türkiye’deki herkesin eşit vatandaşlık temelinde haklarına kavuşması vurgusu oldukça önemlidir. Sayın Başbakanımızın bütün tarihi gerçeklere dikkat çekmesi ve bu süreçte toplumun her kesiminin dikkate alınması önemlidir.

 Türkiye, değişim ve dönüşümü, gerekli reformları gerçekleştirdiği müddetçe bölgesinde çok daha önemli bir aktör haline gelecek; güçlü ekonomisi, ileri demokrasisi ve aktif dış politikasıyla dünyanın yükselen yıldızı olmayı sürdürecektir. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, bölgesinde ve dünyada çok daha etkin, çok daha itibarlı bir konuma yükselmesi için demokrasi alanında gerçekleştirdiği reformlar büyük önem taşımaktadır. Ülkemizin her yerinden her kesiminden büyük destek gören ve Türkiye'yi siyasi, sosyal, demokratik anlamda çok büyük hedeflere, çok büyük noktalara getirecek olan bu reformların devletimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.