Emniyet müdürlüğünde birimleri gezerek mesai yapan polislerin haftasını kutladı. Trafik şubesi çalışmalarını ve Kent Güvenlik Yönetim Merkezindeki izleme ve mobese sistemlerini inceledi. Emniyet teşkilatının ‘huzurumuzun ve güvenimizin adeta teminatı olduğunu’ ifade eden Milletvekili Coşkun, görev yapan polislere başarılar diledi.

         Polisleri, aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğünü söyleyen Coşkun, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Polis sadece suçluyu yakalamada değil, suçu önlemede de sorumluluğu bulunan ve bu anlamda suçu oluşmadan önlemede büyük gayret gösteren bir vazife memurudur.

     Polis Teşkilatımız; kuruluşunun üzerinden geçen 168 yıl içinde gittikçe güçlenmiş, son model araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip, dünya polis teşkilatlarıyla bütünleşmiş modern bir teşkilattır. Halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Yalova polisimize şehrimizin huzur ve güvenliğini sağladıkları için özellikle teşekkürlerimi sunuyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

YALOVA GÖNÜL-DER’DEN, MİLLETVEKİLİ COŞKUN’A ZİYARET

       19 sivil toplum kuruluşundan oluşan Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları (GÖNÜL-DER) yönetimi Milletvekili Coşkun’u ziyaret etti. GÖNÜL-DER’in düzenleyecek olduğu Kutlu Doğum haftası programı hakkında bilgi veren ve Milletvekili Coşkun’a davetiyelerini teslim eden heyet, dernek çalışmalarına verdiği destekten ötürü Milletvekiline teşekkür ettiler.