Yalova Belediye Başkanvekili Kasım Avar, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez ilçe başkanı Ömer Aslan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Spor başkanı Hakan Suiçmez inceleme ziyaretinde Milletvekili Coşkun ile beraberdiler.   

        Gençlik ve Spor il müdürü Cengiz Mete 2500 kişilik Kapalı Spor Salonunun kullanım planlamasına ilişkin ve Yüzme Havuzu inşaat çalışmalarının geldiği aşama hakkında Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a brifing verdi.

      AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Gençliğimize ve spora yakışır hizmetler Yalova’mızda yükselmeye başladı, hızlı bir şekilde yapılması ve hizmete açılması için çalışmalarımızı heyecanla sürdürüyoruz. Hiçbir masraftan kaçınmadan büyük bir hassasiyet ve ince işçilikle yapılan yeni Kapalı Spor Salonu ve yapımı devam eden Yüzme Havuzu yatırımlarının bedeli 12 Milyon TL’dir. Sadece 1 yıl içerisinde ve yalnızca tesisleşmeye ayrılan yatırımların bedeli yaklaşık 18 Milyon TL’dir ‘Dedi.

Gençliğimize önem veriyoruz

      Coşkun, ‘Gençlerimiz için en faydalı olarak gördüğümüz spor aktivitelerine yönelik eğilimlerini artırmak için Hükümet olarak her türlü sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Merkezinde ve ilçelerinde adeta gençlik ve spor yatırımları ve hizmetleri seferberliği başlattık. Altınova, Termal, Çiftlikköy ve Armutlu’ya kurulacak 4 yeni ilçe müdürlükleri ile gençlik ve spor hizmetlerinin ilçelerimizin tamamında daha koordineli ve kurumsal bir şekilde verilmesini sağlayacağız. Yapılan bunca hizmetlerle ve gençlerimizin gayretiyle Yalova’mızın, adını sporda da başarılarıyla duyuracağına, ulusal ve uluslararası daha birçok başarılara imza atacak iddiayı ortaya koyacağına inanıyorum’ dedi.

İsmetpaşa mahallesinde açılış ve Balaban camii inşaatında incelemeler

      Milletvekili Coşkun, İsmetpaşa Mahallesinde CENTA alış veriş merkezinin açılışını yaptı, mağaza sahiplerine bol kazanç diledi, açılışa katılan vatandaşlarla sohbet etti.

      Yalova’da yeni iş yeri açılışlarının artışından duyduğu memnuniyeti ifade eden Coşkun, “Yalova, göç alan ve yaşamak için öncelikli güzel bir şehir oldu. Her mahallesi, caddesi, sokağı ayrı güzel, Yalova’da yaşamak bir başka güzelleşiyor. Ticari hareketlilik günden güne artıyor, her gün yapılan başka bir açılış bunun en büyük göstergesidir” dedi.

     Daha sonra Coşkun, ya

   pımı devam eden Balaban Dere Camii’ni ziyaret etti. İbadete açılan diğer yandan yapımı süren Balaban Dere Camii, Merkez Camiinden sonra Yalova’nın ikinci büyük camisi olacak. Milletvekili Coşkun, Balaban Dere Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Daştan’dan camiinin yapım süreci hakkında bilgi aldı.