Törene, davetli olarak katılan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Siyaset Akademisi’ni bitiren 122 milletvekili danışmanı katıldı.

AK Parti Genel Merkezi Eğitim Salonu’nda düzenlenen törende konuşma yapan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, darbelerin Türkiye siyasetinin hafızasına yönelik gerçekleştirildiğini söyleyerek, "AK Parti'nin tüm eğitim programları esas itibarıyla Türk siyasi hayatının hafızasını yeniden derlemek, toparlamak ve geleceğe doğru bir hafıza nakletmek üzere oluşturulmuştur. Sertifikalarını alan Milletvekili danışmanlarını tebrik ediyor, bu eğitimlerinde kendilerine destek olan değerli Milletvekillerimize de teşekkür ediyorum" dedi.  

  AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, kendi danışmanına başarı sertifikasını vermek üzere AK Parti AR-Ge Başkanı Süleyman Soylu tarafından kürsüye davet edildi.

Sertifika dağıtım töreninde diğer illerin milletvekili danışmanlarına da başarı ve katılım sertifikalarını takdim eden Coşkun, “AK Parti, bilgiye ulaşma çabası içerisinde olan, eğitime önem veren, bilgi çağını yakından takip eden, hayatının her anında kendisini yetiştirmek için azmeden kadrolardan oluşmaktadır. İşte AK Parti’yi diğer partilerden ve siyasi düşüncelerden ayıran en büyük fark budur. Siyaset Akademisi’ni başarıyla tamamlayan sertifikalarını alan danışmanlarımızın burada edindiği tecrübelerden ve gördükleri eğitimlerden mutlak suretle istifade ettiklerine inanıyor, kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Sertifika töreninde, Parlamenter Danışmanları Akademisi’nin ardından bir sonraki akademi ise Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleşecek.

Coşkun; “Bu eğitimler, AK Parti milletvekili danışmalarının ülke ve AK Parti yararına bilgi ve birikimlerini artırmak için yapılıyor.” Dedi.