Daha önce, Yalova’nın önemli otellerinde yöneticilik yapan Ünver, çalıştığı her yerde bir müşteri potansiyeli oluşturmasını başarıyor.

 Doyum Kebab’ta da bu potansiyeli yakalayacağı görülen tecrübeli işletmeci Ünver, “Yalova’da yemek yemek anlayışını değiştireceğim. Doyum Kebab’ta sadece, etli yemek hizmeti verilmeyecek. Bu mekana gelen herkes, aradığı tüm yemek çeşitlerini bulacak.  Örneğin bir müşteri makarna yemek mi istiyor. Hemen makarna müşteriye sunulabilecek. Kebabçı da sadece etli yemek yenir izlenimini yıkmak için Doyum Kebab’tayım” şeklinde konuştu.

Doyum Kebab’ın, aileye, işadamına, esnafa en iyi tadları tadacakları bir mekan olarak hazırladılarını söyleyerek hiçbir şekilde alkolün, Doyum Kebab’ta olmayacağını sözlerine ekledi.

 

“EN ÖNEMLİ UNSUR

 HİJYEN”

  Amacının, Doyum Kebabı hizmet sektörünün bir numaralı mekanı haline getirmek olduğunu söyleyen Ünver, bu amaçlar doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirtti. Hizmet sektöründeki başarısının sırrını açıklayan Ünver, “Bu sektörde en önemli unsur hijyen. İşlettiğim her mekanın hijyenine dikkat ediyorum.

  Diğer unsurlar ise, samimiyet ve güleryüz. Bir işletmenin başarılı olabilmesi için bu unsurlara kesinlikle dikkat edilmesi gerekir. Bu meslekte yüzmesini bilmeyenler, boğulur. Biz de 29 sene boyunca, boğulmayacak kadar yüzmesini öğrendik” dedi. Haber Foto Selim Küçükbingöl