Fahrettin Yıldız’ın kıydığı nikâhın şahitleri Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun oldu.

     AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan,’ Fatih ve Çağla çiftimize mutluluklar diliyorum. Rabbim yollarını açık etsin’ dedi.

      Bir diğer düğün töreni ise İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Akay’ın kızının düğünüydü. Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde nikâh şahitliğini AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve Yalova Valisi Esengül Civelek yaptı. Gizem ve Yavuz çiftinin düğün töreni herkes tarafından beğenildi.

    KADIRGA ŞENLİKLERİ SON SÜRAT

Kadırga şenliklerini Yalova Belediyesi’nin katkıları ile düzenleyen Karadenizliler Derneği, bu sene de büyük bir organizasyona imza attılar. Yapılan şenliklere katılım olağanüstü olurken, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ile Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal Karadenizlileri yalnız bırakmadılar.

   Heyet, tek tek aileleri ziyaret ederek kendileri ile sohbet etti. AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un coşkulu konuşması da katılımcılar tarafından alkış aldı.