Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Ekiplerimiz tarafından belirlenen 3 ayrı ikametgâh ve eklentilerinde gerçekleştirilen aramalarda; M.A ve U.A. ile birlikte hareket ettiği değerlendirilen K.U. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Yapılan aramalarda; 38,24 Gram Metanfetamin Maddesi, 2 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi, 3 Adet Uyuşturucu Madde içiminde kullanılan Cam Düzenek ele geçirilmiştir.

Ayrıca; Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak Suçu ile ilgili olarak ekip görevlilerimiz tarafından yakalanan; K.U. isimli şahıstan 0,69 Gram Metanfetamin Maddesi, R.P. isimli şahıstan 2 Fişek Halinde 1,40 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi, A.Y. isimli şahıstan 0,87 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi,

İ.B. isimli şahıstan 2 Fişek Halinde 1,74 Gram Metanfetamin Maddesi, B.G. isimli şahıstan 2 Fişek Halinde 1,04 Gram Metamfetamin Maddesi ile Uyuşturucu Madde içiminde kullanılan 3 Adet Cam Düzenek,

B.A isimli şahıstan 1 Fişek Halinde 0,84 Gram Metanfetamin Maddesi ile Uyuşturucu Madde içiminde kullanılan 1 Adet Cam Düzenek, A.A. isimli Yabancı Uyruklu şahıstan 14,96 Gram Esrar Maddesi, 3 Adet Captagon Hap, 3 Adet Ecstasy Hap ile 2 Adet Sentetik Ecza Grubu Hap, E.Ç. isimli şahıstan 18,11 Gram Skunk Maddesi, Ö.T. isimli şahıstan 48 Gram Kubar Esrar Maddesi ele geçirilerek yakalanan şüpheliler hakkında işlem gerçekleştirilmiştir.

Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak şüphesiyle yakalanarak gözaltına alınan M.A. isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı Adli Makamlarca Tutuklanmış, B.G. isimli şüpheli şahıs Adli Kontrol Şartı Tedbir Kararı Uygulanmıştır. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu ile yakalanarak gözaltına alınan U.A. isimli şüpheli şahısın yaptırılan Covid-19 Tedbirleri kapsamında alınan PCR Testinin Pozitif çıkması ile Tecrit Süresi bitimi ile Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından Adli Makamlara sevki sağlanacaktır.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde Güvenli ve Sağlıklı Yarınlar adına başta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekiplerimiz ve Müdürlüğümüz ilgili birimleri ile Uyuşturucu Maddeler ve Uyuşturucu Madde Suçları ile mücadelemiz kararlılıkla aralıksız olarak sürdürülecektir.” Açıklaması yapıldı.