Ziyarette öğrencilerle ve idarecilerle sohbet eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Haftanız kutlu olsun. İnşallah yeni hassasiyetlerin gündeme geldiği, verimli bir hafta olur. İyiki varsınız, iyiki yanımızdasınız da bizlere doğruları yapmak adına yol gösteriyorsunuz” dediler.

Yalova’da yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Koçal; “Engellilere yönelik yaptığımız çalışmalarımızı bardağın dolu ve boş tarafı olarak değerlendiriyorum. Eskiye yönelik değerlendirirsek bardağın dolu tarafındayız. Eksiklerimizi düşünürsek bazı eksiklerimiz olabilir, bardağın boş tarafındayız. Sizlerin katkılarıyla daha güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu. 

Yapılan çalışmalardan dolayı Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun; “Ülke genelinde ve yerelde güzel çalışmalar yapılıyor. Hatta Dünya çapında birçok ülkeden iyi konuma geldik. Daha iyi çalışmaların yapılacağına inanıyor, faaliyetleriniz için size teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden öğrenciler, ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.