Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü ve Sanayi Bakanlığı tarafından ortaklaşa imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" kapsamında temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir eğitim-öğretim ortamı oluşturulması hususunda Vali Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol ve beraberindeki idareciler Bahçelievler İlkokulu, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Muammer Erol, okul ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi okullardaki eksiklikleri yerinde görüp incelemek üzere ziyaretlerini hızlandırdığını belirterek, ildeki eğitim ve öğretim kalitesinin artması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Okulların hazır olduğunu yerinde gören Vali Muammer Erol, hijyen ve enfeksiyon hususlarında sorumluluklarını yerine getirdikleri için okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.