Konu ila ilgili açıklama yapan AK Parti Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Nazile Sevim, ‘Her ayın 2. günü AK Parti Taşköprü Kadın Kolları aylık toplantısını gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız Şaban Ertan’ın doğum gününe rastgelen 2 Mart Cumartesi günü Beldemiz AK Parti Kadın Kolları olarak kendisine sürpriz doğum günü hazırladık. 2 Mart 1959 doğumlu olan Başkanımıza sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Yapmış olduğu hizmetler ve Kadınlara verdiği önemden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Gelecek yıl yapılacak seçimlerde de kendisini Belediye Başkanımız olarak görmek istiyoruz’dedi.
     Sürpriz doğum günü karşısında oldukça duygulandığını ifade eden Başkan Şaban Ertan, eşi ile birlikte pastanın üzerindeki mumları üfleyip, pastayı kesti.
    Hazırlanan sürpriz nedeniyle AK Parti Taşköprü Kadın Kolları üyelerine teşekkür eden Başkan Şaban Ertan, ’Doğum günümü hatırlaması beni çok duygulandırdı ve onurlandırdı. Çok mutlu oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum’dedi.    
    Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan toplantıya katılan bayanları, yapılan hizmetler hakkında genel bilgi verdi. “
    Ertan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde siz değerli bayanlarımız için düzenleyeceğimiz etkinliğe şimdiden davetlisiniz. Hepinizi sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte ve tüm Taşköprülü kıymetli bayanlarımızı 8 Mart Salı günü saat 20.00’de düzenleyeceğimiz etkinlikte görmek istiyorum. Ayrıca tüm Yalovalı Bayanlarımızda davetlimizdir. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum’dedi.