Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, Yalova Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, Yalova Sivaslılar  Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Derneği Başkanı Engin Arı, Altınova Anadolu Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Derneği Başkanı Ferman Durmaz ilk olarak, Yalova Erzincan Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Derneği Başkanı Alemdar Coşkun ve yönetimini Bahçelievler Mahallesi Talat Paşa Sokaktaki dernek merkezini ziyaret ettiler.

Ziyarette, Başkan Alemdar Coşkun ve yeni göreve seçilen dernek yöneticilerine ‘Hayırlı olsun’ diyen, başkanlar, Yalova Erzincan Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Derneğinin, kent için yapmayı düşündüğü hizmetler ve hemşerilerine yönelik çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Yalova’ya yaptıkları hizmetlerle kendilerini kanıtlamış derneklerin başkanları tarafından yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını söyleyen Başkan Alemdar Coşkun, bu tür toplu ziyaretin kendileri için anlamlı ve önemli olduğunu dile getirdi ve ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Yalova Erzincan Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Derneği Başkanı Alemdar Coşkun ve yönetimine yapılan ziyaretin ardından, ikinci ziyaret Yalova Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Derneği Başkanı Engin Arı ve yönetimine yapıldı.

Yiğidoların yeni dernek binası ve yeni seçilen yönetim kurulunu ziyaret eden başkanlar, Başkan Engin Arı ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Yalova başta olmak üzere, kentte yaşayan Sivas’lı hemşerileri için hizmet edeceklerinin altını çizen Başkan Arı, Yalova’da yıllardır yaşayan Sivaslılarla istenilen, arzulanan birçok çalışmanın yeni dernek binasında yapılması için mücadele vereceklerini belirtti.  

Ziyarette bulunan tüm dernek başkanları kendilerini tanıtırlarken, böylesi bir ziyareti toplu olarak yapmanın birlik, beraberlik ve kucaklama olduğunun altını çizdiler.

Yapılan ikramlar eşliğinde, kentin gündeminde olan konular konuşuldu. Toplu olarak fotoğraf çekiminin ardından, yapılan ziyaretler sonlandırıldı.