Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’a sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Fenerbahçe ve A Milli Takım’ın başarılı sağ beki Gökhan Gönül, Başkan Metin Dağ’ı ziyaret etti. Başkan Dağ’a 77 numaralı formasını armağan eden deneyimli futbolcu samimi tavırlarıyla da beğeni topladı. Belediye personelinin de yoğun ilgi gösterdiği Gökhan Gönül, fotoğraf isteklerinin hiçbirini de kırmadı.
          Sarı- Lacivertli futbolcuya Çiftlikköy Belediyesi adına anı tabağı hediye eden Başkan Dağ, milli futbolcunun sadece sahadaki başarısıyla değil centilmen ve ahlaklı kişiliğiyle dikkat çektiğini söyledi. Dağ, “Gökhan kardeşimiz zaten futbolculuğuyla milyonların gönlünde taht kurmuş bir sporcu. Ancak bundan daha önemlisi gerek saha içinde, gerekse de saha dışındaki davranışları, ahlaklı duruşuyla beğendiğim bir futbolcu. Kendisinin bu sürpriz ziyaretinden çok mutlu olduk” dedi.
Başarılı futbolcuya Avrupa Ligi Çeyrek Finali’nde karşılaşacakları Lazio sınavında da başarılar dileyen Metin Dağ, “Umarım göğsümüzü kabartan sonuçlar alarak turu geçerler. Ayrıca bir Yalovalı olarak Gökhan Gönül’ün 77 numaralı formayı giymesi bizi ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.
Başarılı sağ bek, Dağ ile sohbetinde Çiftlikköy ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gönül’e eski takım arkadaşı Kasımpaşasporlu İlhan Eker de eşlik etti.