Yönetim kuruluna; Cevathan Yiğittürk, Alpcan Enes Bilgin, Ünal Akıllıoğlu, Tuncer Doğan ve Şeymanur Beniz seçildi. Yönetim kurulu yedek listesinde ise; Arif Doğrusöz, Seher Kıran, Merve Çetinkaya, Burcu Hopancı Uz ve Oya Durgun yer aldı. Yönetim kurulu kararıyla Başkan Cevathan Yiğittürk, Sekreter Alpcan Enes Bilgin, Sayman Şeymanur Beniz, üyeliklere ise Ünal Akıllıoğlu ve Tuncer Doğan görevlendirildi.

Kongre sonrasında açıklama yapan Başkan Cevathan Yiğittürk;
“Yalova’nın en genç yönetimi olarak 16.dönem çalışmalarını büyük başarıyla tamamladık.

16.çalışma dönemi boyunca, üye haklarını gözeten birçok çalışmaya imza attık. Kentimize ait tüm değerlere sahip çıkmak adına, ciddi kent mücadeleleri verdik ve temsilciliğimiz olarak kent miraslarımıza yani kısacası değeri paha biçilemez Yalova’mıza sahip çıktık. Sanatsal etkinlikler kapsamında Film Festivalleri düzenleyerek kültürel faaliyetler yürüttük.

17.Dönem çalışmalarına; bir önceki yönetim kurulu gibi genç ve dinamik bir ekiple birlikte başladık. Üyelerimizin desteğiyle tekrar yönetim kurulu başkanlığı görevine layık görüldüm. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi, ülkemiz çıkarlarını gözeterek kentimiz ve meslektaşlarımız adına birçok çalışmaya imza atacağız. Geçmiş dönemde başarıyla görevlerini ifa eden meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Bugün aramızda bulunamayan çok değerli meslek büyüklerimizi saygı ve rahmet ile anıyoruz. Yeni yönetim kurulunda görev alan ve odamız çalışmalarına katkıda bulunan tüm meslektaşlarımıza başarılar dileriz.

Kentimize Hayırlı ve uğurlu olsun.” Sözleriyle yeni dönem çalışmalarına başladığını bildirdi.