Siraç ve Miraç Kuzenler Kuaför Hizmetleri Pazarlama Tic. Ltd. Şti. bünyesinde G&F Erkek Kuaförü Fevzi Çakmak Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. No:78/12 Uzmanlar Hastanesi yanında açıldı.

   Açılışa AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Murat Arslanhan katıldı.

   AK Parti Yalova Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Öztabak, G&F Erkek Kuaförünün ilk müşterisi oldu.

  Sanay Bakoğlu, AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak’a bazı problemlerini dile getirdi. Yalova’da erkek kuaförü olarak Berberler Odasına kayıtlı olunduğunda Pazar günleri açık olunamadığını ifade eden Sanay, “Pazar günü millet düğüne gidecek, ben berberler odasına kayıtlı değilim. Ben açabiliyorum Ticaret Odasına kayıtlıyım, şirket altında kurduk, bu sebepten açabiliyorum. Ama sıkıntılar var. Ceza yazarız diyorlar. Vergi levham var” dedi.

  Yusuf Ziya Öztabak, “Hiç kimsenin açamaması sıkıntı. Pazar günleri dinlenti günü ama eczaneler gibi nöbetçi bir sistem, bütün meslek erbabının dinlenmesinde fayda var. Pazar günü de ihtiyaç duyanlar olabilir, nöbetçi bir sistem belirlenebilir” şeklinde konuştu.

  Sanay Bakoğlu’nun eniştesi Kemal Gençal ile Yusuf Ziya Öztabak sohbet etti. Gençal, “Çalışmalarınızı zayıf buluyorum. Diğer partiler daha çok çalışıyor sanki” dedi. Bunun üzerine Öztabak, “Onların yaygarası fazla, biz de Cumhurbaşkanımıza layık bir şekilde çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter