İlgili genelge uyarınca İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ve İl Müdür Yardımcısı Selçuk Yaman, Gıda Denetim Ekiplerinin ISDEM (İl Salgın Denetim Merkezi) çalışmaları kapsamındaki gıda ve toplu tüketim işletmelerinde yaptıkları dinamik denetimlere eşlik ederek işletmecileri ve çalışanları bilgilendirdi.

Kontrollü Normalleşme Döneminin sürdürülebilirliği ve tam anlamıyla normalleşmenin sağlanabilmesi amacıyla Gıda Üretim ve Satış Yerlerindeki dinamik denetimlere katılan İl Müdürü Suat Parıldar, işletmelerde "temizlik, maske, mesafe" prensipleri ile hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara uymanın önemi konusunda bilgiler aktardı. Suat Parıldar; normalleşme dönemine hızla geçilebilmesi için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak denetimlerine 7/24 esasına göre ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.