HABER: Abdullah Bozkurt

Açılışa Yalova MÜSİAD üyeleri, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Yalova Ensar Vakfı Yalova Şube Başkanı Halil Kalyoncu ve Ensar Vakfı Yalova Şubesi Üyeleri, Yalova İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hüsnü Yıldırım katılım gösterdi. 

İki toptan, bir perakende şubesi bulunan Grossmarket, dördüncü şubesini Gemlik’e açtı. MÜSİAD Yalova Şube Başkanı ve Saruhanlar Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Adem Saruhan gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, “Yalovalı bir firmanın, Gemlik’te şube açması Yalova adına gurur verici. Biz Gemlik’e bir yatırım yaptık. Neticesinde bu yatırımın meyvesini aynı zamanda Yalova’da yiyecek. Ayrıca Yalova dışında Yalova’yı temsil etmekten dolayı gururluyuz. Yalova’nın adını duyuruyoruz. Ben kendi adıma gurur duydum gerçekten” şeklinde konuştu.

Gemlik’te potansiyel var

Adem Saruhan, “TOGG Otomobil Fabrikası’nın Gemlik’e yapılacak olması nedeniyle burada bir nüfus patlaması yaşanacağını öngördük. Bu nedenle bir yatırım yapmak istedik. İnşallah bunun karşılığını alırız. İleri zamanlarda da hedefimizi büyüterek çevre illere açılmayı planlıyoruz. Çok şükür bir talep var. İşletmelerimiz rağbet görüyor” ifadelerini kullandı.