Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, evde bakım hizmeti personeli ile birlikte ilçedeki hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, hayır dualarını alıp kendileriyle sohbet etti.

Mutluluk kaynağı

2016 yılının mayıs ayında başlayan Altınova Belediyesi Gönül Köprüsü Evde Bakım Projesi, ilçe genelindeki yaşlıların ve bakıma ihtiyacı olanların mutluluk kaynağı oldu. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde Evde bakım hizmetleri personeliyle birlikte hizmet verilen vatandaşları evlerinde ziyaret etti. İlçenin büyükleriyle bir araya gelen Başkan Oral, gördüğü ilgiden dolayı duygulu anlar yaşadı.

Oral, “Hayır dualarını aldık”

Vatandaşların ellerini öperek hayır duaların alan Başkan Oral;“ Allah, tüm büyüklerimize sağlıklı ve mutlu nice uzun ömür versin. Bu ziyaretlerimiz belli aralıklarda devam ediyor. İlçemizdeki büyüklerin hallerini sorup, isteklerini dinliyoruz. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur.” diyerek anlattı.