Terma City Otel’de gerçekleştirilen organizasyona; Vali Muammer Erol, Termal Kaymakamı Vehbi Bakır, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, Terma City Ceo'su Tevfik Talas ve Türk Futbolunun duayen isimleri; Güvenç Kurtar ile Ömer Kaner katıldı.

Erbul, “Gayemiz Yalova futboluna en iyi şekilde hizmet etmek”

Bu projeyle Türk futbolu ve Milli Takıma oyuncu kazandırmak istediklerini belirten Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, "Gayemiz Yalova futboluna en iyi şekilde hizmet etmek. Bu bir başlangıç. Yalova futbolunu geliştirmek için çok çalışacağız. Çok daha özel projelerimizi hayata geçirerek Yalova futbolunu ayağa kaldıracağız" açıklamasında bulundu.

Erbul'un ardından söz alan proje sorumlusu Yılmaz Kalaycı, projenin faaliyetleri ve hedeflerini anlattı. Vali Muammer Erol ve Terma City Ceo'su Tevfik Talas da söz alarak projenin destekçisi olduklarını dile getirdiler. Pandemi sonrasında hayata geçen “Haydi Geleceğe” projesi kapsamında düzenlenen minik kramponlar turnuvası sonrasında, organizasyon komitesinin seçtiği 23 sporcu tanıtıldı.