İl Müdürü Faruk Uysal için düzenlenen vedalaşma programında; “Bize aziz milletimize hizmet etme fırsatı verdikleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Yalova ailesinde yer aldığım zaman süresince birlikte çalıştığımız, sayın valilerimize, sayın milletvekillerimize, bize destek olan tüm kurum müdürlerimize, ilgili dernek yöneticilerine, değerli muhtarlarımıza hizmet verdiğimiz dezavantajlı gruplarla ilgili haberlere hassasiyetle yaklaşan basın çalışanlarına ve birlikte hizmet ürettiğimiz mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gayemiz, gönüllerde hoş bir seda bırakmaktı. Onu başarabildiğimiz gönül ehline selam ve saygılarımı sunuyor, bugün itibarî ile Yalova’daki görevimden ayrılıyorum” dedi.

Yalova Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları yaptıkları açıklamada, “Değerli İl Müdürümüz ilk çalışma gününden son çalışma günüde kadar göstermiş olduğunuz özveri, dayanışma ve fedakârlık için teşekkür ederiz.

Yalova olarak sizi ve çalışmalarınızı hiçbir zaman unutmayacağız. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun” mesajı paylaştılar.