Yeni görevlerinde başarılar dileyen Polat ve meslektaşları, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Hakan Sezer’e başarılar dilediler. Yalova’da, Yalova Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, görevlerinde Hakan Sezer’in yaptığı hizmetlerle kendisini kanıtladığını söyleyen Polat, aynı başarılı çalışmaların Yalova İl Sağlık Müdürlüğü görevinde de sürdüreceğine inandıklarını belirtti.

Bu ziyaretten çok memnun kaldığını dile getiren Yalova İl Sağlık Müdürü Hakan Sezen ise; ‘’Geldiğiniz ve beni şereflendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yeni gelişmeleri hep beraber görüp, yaşayacağız.İşleyişimiz, eski Genel Sekreterlik gibi. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü olarak, tüm mekanizma eski Genel Sekreterlik gibi işleyecek.

İl Sağlık binamızın alt katında, tıbbi alanlar oluşturacağız. Diş Hastanesi’nde bir değişim gerçekleştireceğiz. Sizlerle birlikte, güveniniz, desteğinizle ve Allah’ında izniyle, Yalova için yeniliklerimizi sürmeye devam edeceğiz’’ dedi.