İŞKUR Yalova İl Müdürü Erhan Dede, düzenlenen toplantıda Çağrı Merkezi temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda İş ve Meslek Danışmanı Yasin Ertuğrul tarafından istihdam teşvikleri ve İŞKUR aktif işgücü programları hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

   İŞKUR tarafından işverenlere yönelik; İlave İstihdam Teşviki, İşbaşı Eğitim Programı Teşviki ile Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi olanların teşviki ile mesleki eğitim kursları ve meslek eğitim ve beceri geliştirme programları konusunda da detaylı bilgiler verildi.

    Yalova İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, “İstihdama ciddi katkısı olan firmalarımız ve insan kaynakları sorumlularına yönelik sektör toplantılarını dönemler halinde il müdürlüğümüzde yapacağız. İşyeri ziyaretleri ile yaptığımız destekleri kurumdaki ortak toplantılarla koordine edeceğiz. Çağrı merkezleri de istihdam için öncü sektörlerden birisi. Sektöre sağlanacak devlet destekleri ve çalışacak işgücünün beklenti ve taleplerinin istişare edilmesi anlamında verimli bir toplantı oldu” dedi.