Ziyaretlerde, kadın genç ve mesleki yeterlilik belgesi olanların teşviki, işbaşı eğitim programı teşviki, işsizlik ödeneği alanlara yönelik teşvik, engelli istihdam teşviki, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İş Birliği Protokolü (MEGİP), konularında işyeri yetkilileri bilgilendirildi.

  Kuruma kayıtlı her işverenlere bir iş ve meslek danışmanı belirlendiğini ve bu anlamda işyerleriyle iyi bir diyalog içerisinde olduklarının altını çizen Dede, “İŞKUR olarak sahada işverenlerimiz ile yakın temas kurarak yeni uygulamaya konulan teşviklerin tanıtımı vesilesiyle işverenlerimizin taleplerini yakından takip ediyoruz yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz bu çalışmalarla, işverenlerimize faydalı olduğumuzu düşünüyoruz.

    İlave İstihdam sürecinde ikinci faz olarak açıklanan teşviklerimizle yeniden sahaya indik. Bu çerçevede kurumumuzun en önemli paydaşı olan işyeri ve sanayicilerimize; etkin iş birliği ve güçlü iletişim anlayışı içinde her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.