AK Parti Yalova Merkez ilçe Kazım Karabekir Mahalle başkanı ve mahalle yöneticilerinin davetiyle Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda mahalle teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Coşkun, mahalle yöneticileri ile yerel ve ulusal siyaset gündemine dair görüş alış verişinde bulundu. Ziyarette Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.

       Kazım Karabekir mahalle teşkilatı yöneticilerinin sorularını yanıtlayan, taleplerini ve önerilerini alan Coşkun, AK Parti’nin kurumsal işleyişine vurgu yaparak, Ankara’daki siyasi gündemi ve gelişmeleri değerlendirdi beraberinde Yalova’daki yatırımların genel bilgisini, mahalle yöneticileri ile paylaştı.

        Kazım Karabekir Mahalle başkanı Eyüp Targay, ‘‘Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, hem parti teşkilatına hem de Yalova halkına moral ve destek veriyor. Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olup, çalışma temposu Yalova halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Milletvekili Coşkun, yorulmak, durmak bilmeden çalışıyor ve bu tüm teşkilatlar için, moral kaynağı oluyor’’dedi.

    Kazım Karabekir Mahallesi teşkilatı yöneticileri, Coşkun’a mahalle teşkilatlarına verdiği önem ve destekten ötürü teşekkür ettiler.