Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği (YASKİ) Başkanı Adnan Kırtay, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarken aynı zamanda Yalova Uygulama Oteli’nde bir araya geldiği Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Yeşil Körfez Başkanı Nusret Karaalioğlu ile Yalova’ya dair konularda sohbet ettiler.

 YASKİ Başkanı Adnan Kırtay,“Siyasette, sporda kimi zaman farklı da düşünsek, rekabet de etsek, yıllardır nice dolu dolu biriktirdiğimiz sevgimiz var, saygımız var, hoşgörümüz var, anılarımız var bizim.      

  Uygulama Oteli’nde ki bayramlaşma öncesi Belediye Başkanımız Vefa Salman, Yeşil Körfez Başkanı Nusret Karaalioğlu ile birlikte Yalova'mızın siyasette, sporda, dünü, bugünü ve geleceği üzerine fikir alışverişinde bulunarak hasbihal ettik.

  Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek günlerin İslam alemine, Türk Milletine hayırlar getirmesini ve tüm insanların kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah'tan dilerim. Cenab-ı Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun inşallah. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun” açıklamasını yaptı.