Bu anlamlı geceye, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Önal İnaltekin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık, MYK Üyesi Bahattin Şengül, İl Başkanı Namık Öz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanımız Ünzile Yüksel, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığı Proje ve Rap. Kom. Bşk. Derya Dündar, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığı Sağlık Komisyonu Bşk. Fatma Özkan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, TRT Avaz yayınlanan “Koçum Babam” belgeselinde emekleri bulunanlar ile Yalova’daki çeşitli siyasi parti ve STK’ların yöneticileri katıldı.

Türkiye Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat Aslanhan’ın açılış konuşmasıyla başlayan gecede, “Koçum Babam” projesinin paydaşları yapılan hizmetin önemine değindiler.

 

Projede emeği geçenlere verilen plaketlerin ardından, “Koçum Babam” Projesinin TRT AVAZ’da yayınlanacak olan ilk bölüm kahramanları, baba Mustafa Bolat ile zihinsel engelli oğlu Mervan Bolat’ın belgeseli salonu dolduran davetlilerle buluşturuldu.

Belgeselin gösterimi sonrası, Mustafa Bolat’a verilen plaketin ardından toplu çekilen fotoğrafın ardından gece sona erdi.