Milletvekili Coşkun’u ilçe ziyaretinde Armutlu belediye başkanı Mehmet Birkan, AK Parti ilçe başkanı İbrahim Dönertaş ve partililer karşıladılar.

Yemekten sonra Armutlu merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Coşkun, kıraathane ziyaretleri gerçekleştirdi. Armutlu halkı ile sohbet etti. Armutlu çevre yolu çalışmaları ile ilçe içerisindeki ulaşımın rahatladığını, Yalova-Çınarcık-Armutlu kara yolu çalışmalarının hızlanmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden ilçe halkı çevre yolu ve kara yolu çalışmalarını yakından takip ettiği için Milletvekiline teşekkür ettiler.     Çalışmalarını basın ve sosyal medya yolu ile takip eden vatandaşlar, Milletvekiline yoğun çalışma temposunu takdir ettiklerini belirterek başarılar dilediler.

    Armutlulu gençler tarafından sevinçle karşılanan Milletvekili Coşkun, gençlerle sohbet etti.

     Milletvekili Coşkun, ‘Gençlik, geleceğin en büyük teminatıdır. Gençler, göründüğünden daha fazla sosyal, toplumsal ve kültürel sorumluluk taşıyorlar. Sorgulayan, araştıran, öneri ve tavsiyelerde bulunan Yalova gençliği ile gurur duyuyorum’dedi.

     Fıstıklı köyünde teravih namazını kıldıktan sonra köy meydanındaki köy halkı ile sohbet eden, Ramazanlarını tebrik eden AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, köy esnafını da unutmadı. Vatandaşların taleplerini aldı, sorularını cevapladı. Fıstıklı köy halkı ile yerel ve ulusal siyasetin gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.