Okul programlarında öğrencilerle teneffüs aralarında sohbet eden Milletvekili Coşkun, ziyaretleri sırasında öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi ve bazı okullarda derslere girerek ilk ders günlerinde sınıfların kapılarını çaldı ve öğrencilere sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Öğretmenlik yıllarında görev ve idarecilik yaptığı Kız Teknik ve Meslek Lisesinde eski günlerini yad etti, öğrencilerin ve şu an görev yapan öğretmenlerin sorularını yanıtlayarak anılarını hatırladı.

    Gün boyu ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 112 Acil Çağrı Merkezinin ve Çınarcık Huzurevinin şantiyelerini ziyaret etti. Fiziki gerçekleşmeleri ve inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

12 okula ziyaret gerçekleştirdi

      Milletvekili Coşkun, ‘Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda düzenlenen Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim Haftası açılış programına katıldı. Ardından Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl yeni hizmete açılan Kazımiye Köyü Mevlana İlkokulu, Kız Teknik ve Meslek lisesi Uygulama Anaokulu ve Merkez İmam hatip Ortaokulu, Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yücebilgili Koleji Anaokulu, İlk ve Ortaokullarını ziyaret etti.

      Öğrencilerle yeni eğitim yılının heyecanını paylaştı. Öğretmenlerle yeni eğitim yılı uygulamalarını, eğitimdeki teknolojik değişimlerin öğrenciler ve eğitim sistemi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Öğrenci velileri ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, velilerin taleplerini ve önerilerini dinledi. Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile okullarda yerinde denetim ve incelemelerde bulundu.

Ziyarette AK Parti il başkanı Mustafa Pehlivan ve il yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye başkan vekili Murat Uzun, Milli Eğitim il müdürü Ahmet Yurtman ve Şube müdürleri de hazır bulundular.

112 Acil çağrı merkezi ve Çınarcık huzurevinde incelemelerde bulundu

        Şantiye halinde yapımı devam eden yeni kamu binalarının yapımını yerinde incelemek üzere beraberinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya ve müdürlük yetkilileri, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Hilmi uzun ile birlikte inceleme ziyaretleri gerçekleştiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, yüklenici firma yetkililerinden kamu binalarının yapımı ve son durumları hakkında bilgi aldı.

   112 Acil Çağrı Merkezi, Çınarcık 250 seyirci kapasiteli Kapalı Spor Salonu ve Çınarcık Huzurevi inşatlarını yerinde inceleyen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Yüklenici firma yetkilileri ve ilgili il müdürleri ile birlikte kamu binalarının son durumu hakkında bilgi almak ve çalışmaları incelemek üzere ziyaretler gerçekleştirdik. Müteahhit firmaların taahhütlerini ne kadar gerçekleştirdiğini ve bu iki önemli projenin ne aşamada olduğunu, son durumunu değerlendirdik.

Türkiye’de ilk ve tek olarak inşa edilecek olan Çınarcık Huzurevi sahip olduğu konum itibariyle doğa ve deniz manzaraları, tabiatla iç içe oluşu ile Yalova’mızın eşsiz güzelliklerini yansıtan bir eser olacaktır. Yüksek standartlarda yapılan modern binası ve 10 dönüm alana yayılan kampusu içinde ülkemizde ilk kez Kütük evleri (Bungalov evleri) olacak Huzurevi, bölgemizde ve ülkemizde örnek teşkil edecektir. Daha şimdiden talep gören, yayınlanan projeleri ile ilgi ve beğeni toplayan Çınarcık Huzurevi yapımı hızla devam etmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik il müdürlükleri yetkilileri ile aşama aşama yapım sürecini takip ediyoruz, kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Öte yandan Çınarcık ilçemize yapılan diğer bir önemli yatırım olan 250 seyirci kapasiteli kapalı Spor Salonu inşaatı da tamamlandı. İç ve çevre düzenlemeleri yapılacak ve önümüzdeki günlerde hizmete açılmasını sağlayacağız.112 Acil Çağrı Merkezi uygun ve rahat çalışma koşulları olacak bir mekânda hizmet verecektir. Bizim için önce sağlık ve güvenlik gelmektedir. Yalova’mızın önemli bir ihtiyacı haline gelen Acil Çağrı Merkezi tüm birimleri ile vatandaşlarımıza böylece hizmet verme imkânına kavuşacaktır” dedi.