Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Osman Boyraz Şaban Ertan’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak çiçek takdim etti.

       Şaban Ertan, ‘Beldemizde ve belediyemizde sizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. Nazik ziyaretinize çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanlığına seçildiğimizde 1 metre dahi kanalizasyonu bulunmayan beldemizin tüm alt yapı çalışmalarını tamamladık. Caddelerimizin tamamını asfalt, ara yolların tamamını parke taşı yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladık. Sosyal alanlarımızı güzelleştirdik. Projelerimiz hızla devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşımızın daima yanındayız’ dedi.                 Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ın AK Parti Yalova Koordinatör Milletvekili Osman Boyraz’a Taşköprü Belediyesi plaketi takdim ettiği ziyaret gayet samimi bir ortamda gerçekleşti.

    Türkiye ve dünya gündeminin konuşulduğu ziyarette, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Ofli, AK Parti Taşköprü Belde Başkanı Orhan Erekin ve Yönetim kurulu, AK Parti Taşköprü Belediye Meclis Üyeleri Adem Sarpkaya, Satılmış Boyun, İdris Yıldız, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.