Tarım, Gıda ve hayvancılık il Müdürlüğü ve Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü beraberinde tarım arazilerini ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceledi. Tarımsal ve hayvancılık desteklemeleri, teşviklerinin başvuruları ve değerlendirme aşamaları hakkında bilgi aldı. Tarım, Gıda ve hayvancılık il müdürü ile birlikte yerel, bölgesel ve ulusal uygulamalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Araştırma Enstitüsü müdürü ile birlikte arazini gezerek arazi çalışmalarını inceledi.

      Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürlüğü ve İşkur il Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kurum çalışmalarını inceledi. İşlerini görmek için kurumlara giden vatandaşlarla sohbet etti, verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti sordu. Milletvekili Coşkun’un yaptığı bu ziyaretler vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

    Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, bayramdaki trafik yoğunluğunun üstesinden başarı ile gelen Yalova polisini tebrik etti.

    ‘Yalova’nın ulaşım açısından önemli bir geçiş noktası olduğunu, bunun Yalova’ya katma değer kattığı gibi önemli bir sorumluluk ta getirdiğini’ ifade eden Milletvekili Coşkun, “Yalova her yönü ile gelişen, her gün yeni bir önem kazanan, gün geçtikçe değeri artan bir kent. Bu da şehrimizde yaşayan insanlara önemli kazanım ve katma değer sağlamaktadır.

Yalova bölgesinde hızla gelişerek büyümeye en büyük aday bir şehirdir. İşte bu önem her bir vatandaşımızın, yerel idareciler ve sorumluların, kamu ve özel sektör yöneticileri ve çalışanlarının daha bir hassasiyet ve özveri içerisinde görevlerini icra etmeleri yükümlülüğünü getirmektedir. İşte bu minvalde biz çalışmalarımızı taviz vermeden, dur durak bilmeden sürdürüyoruz. İlimize katkı sağlayacak her proje, fikir ve yatırımda Yalova’da ve Ankara’da yapılması gerekenleri; ilimizin tüm dinamikleri ile sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla istişarelerimizi sürdürerek gerçekleştiriyoruz. Kurum ziyaretlerimizde olsun vatandaş ve esnaf ziyaretlerimizde olsun edindiğimiz fikirler ve görüşler çalışmalarımızın rotasını belirlemektedir. Bu konuda düşünce, görüş ve önerileri ile çalışmalarıma katkı sağlayan vatandaşlarımıza bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.