Yalova Belediyesi Karanfil Evleri bünyesinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden kursiyerlerin yılsonu sergisi açıldı. Açılışı Yalova Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baki Yükseler ve Şube Müdürü Derya Arıcı ile kursiyerler yaptı.

    Hazır giyim, iğne oyası, ahşap boyama ve mefruşat branşlarında 75 kursiyerin eserlerinin yer aldığı sergi davetliler tarafından ilgi görürken, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal kursiyerlere teşekkür etti. 

   Başkan Koçal, “Siz ilgi göstermeseydiniz bu faaliyet oluşmazdı. İlimizin sosyal ve kültürel yapısına ciddi katkılar sağlıyorsunuz. Bizler eski komşuluk ilişkilerinin yaşaması için ciddi bir çaba harcıyoruz. İstanbul gibi milyonların içinde insanların yalnız kalmasını değil, Karanfil Evleri’nde olduğu gibi bir araya gelen mahalle sakinlerinin birbirlerini tanımasını ve kaynaşmasını istiyoruz. Bu kaynaşmada elde ettiğiniz el emeği ürünlerinizin satışı için Karanfil Evleri Sergisi’ni bu yıl uzun tutacağız. Sonbahar aylarında da Yalova’da sizlere özel bir dükkan tutarak bu koordinasyonu devam ettireceğiz” dedi.