Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşke’deki Konferans Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısına Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Faruk Bülbül, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli ile Fakülte ve Yüksekokullarda öğrenci işleri birimlerinde görevli akademik ve idari personel katıldı.

    Toplantıya katılan Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Rıza Abay bir konuşma yaptı. 

    Prof. Abay konuşmasında, Yalova Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrencilerin kayıt işlemlerini yapacak olan personele bir takım önerilerde bulundu.

        Prof. Abay, ‘Üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerin ilk temas kuracağı kişiler sizlersiniz. Bu nedenle sizlerin öğrencilerimize yaklaşımınız, yardımlarınız ve desteğiniz hem üniversitemiz hem de yeni gelen öğrencilerimiz için önem ifade etmektedir. Öğrencilerimizin üniversitemize ve Yalova’ya uyum sağlamaları bunun yanı sıra karşılaşacakları sorunların aşılması noktasında sizlerin rehberliği onlara yol gösterecektir. Sizlerin öğrencilerimize yaklaşımı onların üniversitemizle bütünleşmelerine katkı sağlayacaktır “ şeklinde konuştu.

    Daha sonra kürsüye gelen Öğrenci İşleri daire Başkanı Faruk Bülbül, Öğrenci Bilgi Sistemi ve bu sistem üzerinden kayıtların nasıl yapılacağı hakkında bir  sunum yaptı.

   Yapılan sunumun ardından eğitim toplantısı sona erdi.