Yemek organizasyonu düzenlendi

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çınarcık Halk Eğitim Müdürlüğü, 23 Kasım 2021 Salı günü 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne istinaden yemek organizasyonu düzenledi. Organizasyona; Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili Murat Kaya, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Çınarcık Halk Eğitim Müdürü Âdem Güneş, şube müdürleri, okul müdürleri, halk eğitim usta öğreticileri ve öğretmenler katıldı.

Kutlama programına ilçe protokolü katıldı

24 Kasım 2021 Çarşamba günü ise Çınarcık Gülkent İlkokul ve Ortaokulu Konferans Salonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.

Programa; Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenlere Saygı ve Vefa sunumu yapıldı 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Emekli olan öğretmenlere Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer tarafından plaket takdim edildi.

İlçede öğretmenliğe yeni atanan öğretmenlerin yemin töreninin ardından Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Öğretmenlere Saygı ve Vefa” sunumunun ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.