Altınova’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’ın Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Heykeli’ne çelenk koymasıyla başladı.

Kurallara uyuldu

Altınova’da; Öğretmenler Günü, Vakıfbank İlköğretim Okulu Konferans Salonunda yapılan törenle kutlandı. COVID-19 kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen törene; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

“Geleceği inşa ediyorsunuz”

Törende konuşan Altınova Kaymakamı Özyiğit, “Biliyorsunuz dünya bilgi çağını yaşıyor. Bu çağda milletimizin geleceğini inşa eden sizlere çok büyük görevler düşüyor. Geleceğimiz olan yavrularımızı, yarınlara en iyi şekilde hazırlayan siz öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getirmektesiniz” dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Öğretmenlik, genç beyinleri bilgi ile donatan, onlara sevgi ve saygıyı aşılayan, insanlık yararı için çalışmayı öğreten ve insan hayatına yön veren bir meslektir” şeklinde konuştu.

Törenin ardından Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, öğretmenlere çiçek verdi.