Yalova Özdilek Alışveriş Merkezinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, işletmeye giren her kadın, kapıda karanfil ile karşılandı.
   TekinAcar Cosmatics de clinique cilt uzmanı Meltem Barbüşa, kadınlara ciltleri hakkında bilgi verirken, clinique ürünlerinin cilt üzerindeki kırışıklıklara karşı etkisinden uygulama çalışmaları yapıldı. Gönüllü kadınlar üzerinde deneme yapılarak ürünlerin etkisi test edildi.
   Özdilek’te etkinlikler bunlarla sınırlı kalmadı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Çiftlikköy ve Yalova Halkeğitim Merkezi’nden kurslara katılan kadınlarla sergi düzenlendi. Bu sergide elişi, el nakış, makine nakış, taş boyama, boncuk süsleri ve bunun  gibi birçok emeği kadınlara sundular. Kadınlar tarafından büyük ilgi gören sergi  beş gün boyunca kadınların gözünü doldurdu.

      Dünya Kadınlar Gününde Özdilek AVM’yi tercih eden kadınlar,  Özdilek AVM’nin kadınlara özel uyguladığı indirimli ürünlerden de yararlanarak ,güzel bir gün geçirerek alışveriş merkezinden ayrıldılar.