El Emeği sergi açılışına, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat Arslanhan, Yalova Yeni Yaşam Derneği Başkanı Lale Dondurmacı, İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, AK Parti Yalova İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emel Akay ve Esra Bozkurt, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, MHP İL Yönetim Kurulu Üyesi Metin Soysal ve konuklar katılım gösterdi.

Serginin açılış kurdelesini; Vali Muammer Erol, Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, MHP İL Yönetim Kurulu Üyesi Metin Soysal, Yalova Yeni Yaşam Derneği Başkanı Lale Dondurmacı kesti.

Açılışın ardından katılım gösteren yöneticiler ve konuklar sergi stantlarını gezerek ürünleri inceleyip, Yeni Yaşam Dernek Başkanı Dondurmacı ve Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Arslanhan’dan ürünler hakkında bilgiler aldılar. Vali Erol ve Belediye Başkan Vekili Tutuk katılım, sergiye gösteren misafirlerle ve sergi başında duran özel gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Sergiye katılım gösteren Vali Erol, maharetli ellerden çıkan ürünlerden alarak sergiye katkıda bulundu.

MEL-AY Medya grup olarak maharetli ellerden çıkan el emeği göz nuru ürünlerden oluşan serginin hayırlı olmasını diliyoruz.

Haber-Fotoğraf/Serhat Oruç