AK Parti Yalova Gençlik Kolları Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, 22 Aralık Cumartesi günü, saat 18.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün onur konuğu olduğu toplantıya, AK Parti Yalova Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova İl Başkanı MuğlimBağatar ve AK Parti’ye gönül vermiş birçok AK Partili katılım gösterdi.

Açılış konuşmasını AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin yaptı. Şahin; “31 Mart akşamı biz AK Parti gençlik olarak and içtik. Yalova Belediyesine AK Parti Belediyeciliğini 10 yılın ardından Allah’ın izniyle kavuşturacağız” dedi. Şahin, mahallelerde çalışmalarını başlattıklarını ve gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak; “Yalova’mızın makus tarihini değiştireceğiz. SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) programları dahilinde mahallelerimizde, esnaf ziyaretleri, ev ziyaretlerinde bulunuyoruz. Mevcut belediye başkanına bir gün dahi sabırlarının kalmadığını gördük. AK Parti’nin muhakkak başa gelmesini söylüyor hemşerilerimiz” dedi. Yalova Belediyesi çalışanlarının ödenmeyen maaşlarını, icra durumlarını, haciz ile boğuştuğunu ve bunu Cumhurbaşkanı’nın bildiğini ifade etti.

  AK Parti Yalova İl Başkanı MuğlimBağatar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi geleceğimiz teminatı gençlerimizdir. Bu gençler için bir sorumluluktur ve Yalova’nın bu güveni boşa çıkarmamak adına çok çalışması gerekir” dedi.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, kürsüye çıktığı zaman AK Partili gençler tezahüratlar eşliğinde kendisini karşıladılar. Büyükgümüş; “AK Parti’nin farkı bu salondur. Diğer partilerin ancak tüm kademelerinin buluşmasıyla bu salon toplantıların icra ettikleri bir siyaset zemininde bizim sadece Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız bu güzel toplulukları bir araya getirir. AK Parti’nin gücü teşkilattır, kardeşliktir.

  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk bütçesinde Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi, yeni yatırımlarla buluşacağı yeni bir iklime hepimiz inşallah ulaşacağız” dedi.

  AK Parti Gençliği olarak yapılan çalışmalardan bahseden Büyükgümüş; “ Bu güçle ve azimle başarıya ulaşacağız. İnşallah Yalova’nın her yerini AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız. AK Parti sadece kendisiyle yarışır” dedi.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter