Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü İskender Karael, Veteriner Hekim Hatice Dündar ve Ziraat Mühendisi Ayten Kılıç Yağcı’nın eşlik ettiği ziyaretlerin ilkini Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliğine yapan Suat Parıldar, Birlik Başkanı İbrahim Talaybaş ve yönetim kurulu üyelerinden hayvancılık desteklemelerinden faydalanan üyelerle ilgili bilgi alarak, Yalova hayvancılığına katkı sağlayacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

“Bal Üreticileri Üretim ve Satış Prosedürlerinde Bilinçlendirilmeli”

İkinci ziyaretini Yalova Arı Yetiştiriciliği Birliğine yapan Suat Parıldar; ‘’Birliğin paketleme tesisini kurması önemli bir gelişme. Arıcılık faaliyetini sürdüren üyelere karşı bilinçlendirme çalışması yapılması üretime ve satışa katkı sağlayacaktır.” Dedi.

İl Müdürlüğü’nün her zaman materyal ve eğitim desteği vermeye hazır olduğunu söyleyen Müdür Parıldar, Birlik Başkanı Mustafa Alaybeyoğlu, yöneticiler ve üyelerle birlik çalışmaları hakkında sohbet etti.

Günün bir diğer ziyaretini Yalova Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine gerçekleştiren İl Müdürü Parıldar, Birlik Başkanı Hüseyin Kulaber ve birlik çalışanlarıyla destekleme başvuruları yapan yetiştiricilerin durumu ile birliğin iş ve işlemleriyle ilgili istişare yaparak yeni yılda yapılacak çalışmalarla ilgili başarılar diledi.